Emery: Do të përmirësohemi

August 13, 2018 d l 0

Unai Emery ka pranuar se është i vetëdijshëm që skuadra e Arsenalit duhet të punojë më shumë në aspektin defanziv dhe taktikisht pas  humbjes 0-2 […]