Bonucci kërkon largimin

July 18, 2018 d l 0

Leonardo Bonucci i ka treguar agjentit dhe klubit të Milanit se dëshiron largimin nga skuadra. Për mbrojtsin italian interesim kanë shprehur Manchester United dhe PSG. […]