Rakitic konfirmon të ardhmen

August 26, 2018 d l 0

Pas fitores 0-1 ndaj Valladolid, Ivan Rakitic ka konfirmuar se do të qëndroj te Barcelona. ”Kam pasur disa ditë kohë për të reflektuar dhe për […]