Cavani fletë për të ardhmen

January 14, 2019 d l 0

Edinson Cavani nuk e ka në plan largimin nga Paris Saint-Germain dhe dëshiron ta respektoj kontratën me skuadrën franceze. ”Tani për tani, unë jam duke […]