No Picture

Kane “hedh dorashkën”

January 11, 2018 nick 0

Ylli i Totenham, Harry Kane, ka shqyrtuar të gjitha lajmet dhe ka qenë ambicioz, duke pranuar se “dua të jem çdo vit përpara Messit dhe […]