Fury-Wilder më 1 Dhjetor

September 22, 2018 d l 0

Është konfirmuar se dueli i shumë përfolur mes Tyson Fury dhe Deontay Wilder do të zhvillohet më 1 Dhjetor të këtij viti. Kontrata tanimë është […]