Malazezët kryejnë stërvitjen e fundit para ndeshjes me Kosovën

Kombëtarja e Malit të Zi ka mbajtur stërvitjen e fundit para takimit me Kosovën, që do të zhvillohet nesër në ora 20:45 por me mungesën e lojtarëve  Savic dhe Vukicevic.

Kjo ndeshje zhvillohet në kuadër të kualifikimeve në kampionatin evropian Euro2020.