Nuk ndryshojnë çmimet e biletave për ndeshjen Kosovë-Mali i Zi

Çmimet e biletave nuk do të ndryshojnë as për ndeshjen e 14 Tetorit ku Kosova e pretë Malin e Zi në ndeshjen e cila mund të vendosë fatin e përfaqësueses tonë për kualifikime në Euro 2020.

Platforma online përgjegjëse për shitjen e biletave, tiks.app nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook ka rikujtuar për tifozët çmimet:

Qmimet e biletave per ndeshjen Kosove V Mali I Zi do te jene:VIP – 80 euroPerëndim – 15 dhe 20 euroLindje – 10 dhe 15 euroVeri dhe jug – 5 euro.

Posted by tiks.app on Tuesday, October 1, 2019

/veqsport.com/