Celina: Do të bëjmë gjithçka që Anglia ta ketë sa më të vështirë

Bersant Celina ka deklaruar se ai dhe shokët e tij të skuadrës te Kosova do të japin gjithçka nga vetja që të ia bëjnë Anglisë sa më të vështirë ndeshjen e sontme.

”Anglia definitivisht është një nga përfaqësueset më të mira në botë”

”Ne duhet të tregojmë respekt, por jo edhe aq shumë. A kemi frikë? Mendoj se është më shumë një entuziasëm dhe ne do të japim gjithçka që të ia bëjmë atyre sa më të vështirë këtë takim”, u shpreh anëtari i Swansea./veqsport.com/