‘Chiesa nuk largohet as për 100 milionë’

Pronari i ri i Fiorentinas, Rocco Commisso ka delaruar se as 100 milionë euro nuk do ta bindin atë që të lejoj largimin e Federico Chiesas.

”Për mua, Chiesa është më i miri. Nuk do ta shesë as për 100 milionë euro, nuk kemi nevojë për para”

”Dua ta mbaj edhe për së paku një sezon tjetër dhe kur them së paku mendoj ta mbaj shumë më gjatë këtu , por do të shohim. Ende nuk kam biseduar me atë, por do ta bëj në ditët e ardhshme”, u shpreh Commisso./veqsport.com/