Allegri dëshiron të qëndroj te Juventus

Massimiliano Allegri ka shprehur dëshirën e tij për të qëndruar si trajner i Juventusit edhe pas elimininit nga Ajax.

Trajneri italian pranoi se skuadra e tij nuk tregoi paraqitje të mirë dhe se Ajax ishte më e mirë në fushë.

Megjithatë Max Allegri shtoi se ende ka punë për atë te Juve dhe se ai dëshiron të mbetet në krye të kësaj skuadre./veqsport.com/