Alaba mund të largohet nga Bayerni

David Alaba ka deklaruar se ndjehet i lumtur në Munich, por nuk e ka përjashtuar mundësinë e largimit.

”Jam i lumtur në Munich, por natyrisht se mund të imagjinoj edhe vende të tjera si Spanja apo Anglia”

”Si fëmijë kam qenë fans i Arsenalit dhe në një mënyrë nëse njëherë je fans i tyre atëherë gjithmonë mbetet një lidhje e veçantë”, u shpreh austriaku./veqsport.com/