Parashikimet: Kush do ta fitojë titullin dhe si do duket top katërshja?!

Analistët e SkySports kanë bërë parashikimet e tyre se kush do ta fitojë titullin e Premier Leagues angleze dhe si do të duket renditja e katër skuadrave të para në fund të këtij sezoni.

Matt Le Tissier

1. Manchester City, 2. Liverpool, 3. Tottenham 4. Manchester United, 5. Arsenal, 6. Chelsea.

Charlie Nicholas

 1. Manchester City, 2. Liverpool, 3. Arsenal, 4. Manchester United, 5. Tottenham, 6. Chelsea.

Phil Thompson

1. Liverpool, 2. Manchester City, 3. Tottenham, 4. Manchester United, 5. Arsenal, 6. Chelsea.

/veqsport.com/