Top 5 skuadrat me posedimin më të madh të topit në Europë

Manchester City i Pep Guardiolas tani është skuadra me posedimin më të madh të topit nga top 5 ligat europiane.

Pas kampionit në fuqi dhe liderit aktual të Premier Leagues renditet Chelsea e Maurizio Sarri.

Ja top 5:
Man City 64.2%
Chelsea 62.9%
Bayern Munchen 62.7%
Barcelona 62.7%
Real Betis 61.2%

/veqsport.com/