Griezmann: Ramos është miku im, kam shumë respekt për atë

Antoine Griezmann ka deklaruar se Sergio Ramos është miku i tij dhe se ka shumë respekt për atë.

”Ai është si një mik i imi dhe kam shumë respekt për atë”

”Ai është shembulli i duhur për një qendër mbrojtës, por kjo është loja. Nganjëherë dua të i nxisë njerëzit e nganjëherë edhe ata të më nxisin mua”, u shpreh francezi./veqsport.com/