Balotelli: Nuk jam në Serie A, pasi më urrejnë në Itali

Mario Balotelli ka thënë se është një arsyeje pse ai nuk është tani në Serie A dhe kjo arsyeje është se ai është i urryer në Itali.

”Të lexosh komentet e njerëzve dhe të shohësh se sa shumë më urrejnë në Itali është vërtetë e mirë!”

”Edhe nëse gjërat shkojnë mirë shpresoj se ata do vazhdojnë të më urrejnë, sepse është mirë të jenë konsistent. Ka qenë definitivisht një arsyeje e fortë që nuk jam në Serie A dhe besoj që gjithçka është e qartë tani”, u shpreh anëtari i Nice./veqsport.com/