Strinic mungon 3-4 muaj

August 20, 2018 d l 0

Ivan Strinic do të mungoj 3 deri në 4 muajt e ardhshëm. Mbrojtsi i krahut të majtë ka probleme me zemër dhe nuk mund të […]