Formacionet e Inter dhe Milan për sezonin e ri, cili është më i miri?

Inter dhe Milan duket se pas një kohe mjaftë të gjatë sërish do të kenë super yje të futbollit në formacionet e tyre.

Edhe Luciano Spalletti edhe Gennaro Gattuso do të kenë në dispozicion dy formacione mjaftë të frikshme për sezonin e ri, por ju çfarë mendoni, cili është formacioni më i mirë?

Inter

Milan

/veqsport.com/