Portieri i talentuar francez, Alban Lafont në Serie A

Një nga portierët më të talentuar francez, Alban Lafont do të largohet nga skuadra e Tolouse.

Lafont ka arritur marrëveshje personale me Fiorentinan dhe tani skuadra italiane duhet të pajtohet edhe me Tolouse për çmimin e portierit.

Lafont është vetëm 19 vjeçar, por që nga viti 2015 mbron rregullisht portën e skuadrës franceze me të cilën ka 98 paraqitje./veqsport.com/