Allgeri i lë pa fjalë të gjithë ! ‘Vdes ‘pas lojës së këtij dështaku

Sipas raporteve të fundit nga La Gazzetta dello Sport, Juventusi mbetet i interesuar për nënshkrimin dyshes të Manchester United, Matteo Darmian dhe Anthony Martial gjatë dritares së transferimit të kësaj vere

Megjithatë, menaxheri José Mourinho ka për të marrë një vendim përfundimtar për të ardhmen e palëve.

Në të vërtetë, Massimiliano Allegri do të shijonte mundësinë për të punuar me Darmianin, duke pasur parasysh sa vlerëson aftësinë e tij për të luajtur në të dy anët e fushës.