Ronaldo apo Cristiano? Mourinho zgjedh fituesin!

Jose Mourinho ka thënë se legjenda e Brazilit ishte më i miri në kohën e tij te Barcelona.
Jose Mourinho ka thënë se braziliani Ronaldo ishte futbollisti më i mirë se Cristiano Ronaldo.Menaxheri i Man Utd ka thënë se legjenda e Brazilit ishte më i miri në kohën e tij te Barcelona.

“Ronaldo Nazario, ishte Ronaldo më i mirë i të gjitha kohërave”, deklaroi Mourinho në një film të realizuar për karrierën e Boby Rodsonit si futbollist dhe si trajner