Penalltia e dyshimtë me Realin, UEFA me reagimin e saj befason të gjithë!

MADRID, SPAIN - APRIL 11: Gianluigi Buffon of Juventus protests after shown a red card during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

UEFA i ka quajtur kërcënimet dhe polemikat në drejtim të Michael Oliver të Anglisë të papranueshme dhe të dënueshme.

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Gianluigi Buffon of Juventus protests after shown a red card during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

Sipas UEFA-s, Michael Oliver dhe gruaja e tij kanë qenë vazhdimisht të ofenduar dhe të fyer pas vendimit të tij për 11-metërsh në favor të Real Madridit në “Santiago Bernabeu”.

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Gianluigi Buffon of Juventus protests after shown a red card during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

“UEFA fuqishëm dënon këtë abuzim që i është bërë dhe po i bëhet Michael Oliverit dhe gruas së tij”, ka thënë një zëdhënës për media i UEFA-s.

“Ne jemi në kontakt me ta për ta ofruar mbështetjen tonë dhe ne besojmë në autoritetet relavante që të marrin vendime kundër këtyre individëve të cilët fyejnë arbitrin anglez me gjuhë të ndryrë si brenda ashtu edhe jashtë rrjeteve sociale”.

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Gianluigi Buffon of Juventus protests after shown a red card during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Etsuo Hara/Getty Images)