Tottenham mund ta humb Son për dy vite, arsyeja do ju befasoj

Për të na ndihmuar klikoni në reklamat që ju shfaqen në këtë lajm, jemi një grup gazetarësh dhe këtë punë e bëjmë vullnetarisht dhe kemi nevoj për ndihmë financiare për mirëmbajtjen faqes.

Tottenham po përballet me humbjen e Son Heung-min për dy sezone – sepse ai kërkohet ligjërisht të kalojë kohë në Ushtrinë e Koresë së Jugut.

25-vjeçari duhet të kryejë 21 muaj shërbim ushtarak para se ai të kthehet 28 vjeq sipas ligjit korean – që do të thotë se ai do të duhet të fillojë në korrik 2019, transmeton “Transferimet”.

Prandaj, Spurs do të ishte pa Son, kur ai po i afrohej pikës kulmore në futboll, për sezonet 2019-20 dhe 2020-21.

Son ende mund të dorëzohej nga një kalim i lirë nga rekrutimi i tij me qeverinë koreane, duke lejuar medalistët olimpikë ose medalistët e artë të Lojrave aziatike të shmangnin rregullin.