Super-skedina e ditës, ja ndeshjet që mund tju bëjnë me para sot

Për të na ndihmuar klikoni në reklamat që ju shfaqen në këtë lajm, jemi një grup gazetarësh dhe këtë punë e bëjmë vullnetarisht dhe kemi nevoj për ndihmë financiare për mirëmbajtjen faqes.

Disa nga kompanitë me të njohura sportive të basteve kanë bërë parashikimet e tyre për ndeshjet e ditës së sotme.

Kujdes: Në baste asgjë nuk është e sigurt, parashikimet janë marrë nga bookmakers-at britanikë.

Ja skedina për ditën e sotme: