Donnarumma i përgjigjet spekulimeve rreth Chelsea dhe Real Madrid

Për të na ndihmuar klikoni në reklamat që ju shfaqen në këtë lajm, jemi një grup gazetarësh dhe këtë punë e bëjmë vullnetarisht dhe kemi nevoj për ndihmë financiare për mirëmbajtjen faqes.

Portieri i Milanit Gianluigi Donnarumma është përgjigjur në spekulimet e fundit të transferimit që e rrethojnë, transmeton “Transferimet”.

Donnarumma, 19 vjeç, është informuar për një lëvizje në Real Madrid ose Chelsea, si një alternativë ndaj portierit aktual të Blues, Thibaut Courtois.

Por pyetur për një kalim të mundshëm nga San Siro – me Milanin që tashmë e ka rreshtuar Pepe Reinën për një lëvizje të verës dhe në nevojën e parave – Donnarumma deklaroi: “Unë jam i qetë dhe i lumtur, shkoj përpara me qetësi”.

Pyetja tani është, a do të thotë kjo që ai kërkon të qëndrojë në Milan?

Apo është ai i vetëdijshëm se me gjendjen financiare të klubit, me pasurinë e klubit mund të duhet të largohet këtë verë?