FOTO/ ‘Champions’ dhe një italiane, skedina e ekspertit për sot

Stefano Palmieri, i cili formulon parashikimet e ndeshjeve të futbollit te prestigjiozja sportive italiane “Calciomeracto”, jep këto sugjerime për skedinën e sotme:

Roma-Shakhtar/ më shumë gola pjesa e dytë (Koeficienti 2.00)

Manchester Utd – Sevilla/ më shumë gola pjesa e dytë (2.10)

Pescara-Carpi X2 (1.80)

Koeficienti total 7.56