Zyrtare:Marko Pjaca ne bundeslige!

January 3, 2018 Nick 0

“Për Pjaca-n është mbyllur gjithçka. Kemi fjalën e Juventus, mungon vetëm firma në kontratë dhe vizitat mjekësore. Nesër do të përfundojë transferimi në Benidorm.” – […]