Për të tretën ditë rresht,kjo eshte skedina fituese qe publikuam sot!

Për të tretën ditë resht, eksperti italian Stefano Palmieri tregohet i saktë! Edhe këtë të mërkurë, skedina fituese e parashikuar nga italiani është publikuar nga faqja jone

Ndeshjet që u parashikuan saktë:

Milan-Lazio X2 (Koeficienti 1.56) / Rezultati 0-0

Leganes-Sevilla 0-2 (1.63) / Rezultati 1-1

Newcastle-Burnley X (3.20) / Rezultati 1-1

Tottenham-Manchester United 1 (2.35) / Rezultati 2-0

Koeficienti total 19.1

Edhe ditën e hënë dhe të martën, Palmieri parashikoi dy skedina fituese me koeficient 4.96 dhe 8.51.