Zbulohen fjalet që Cristiano e Torres ia thanë njeri-tjetrit

Cristiano Ronaldo dhe Fernando Torres paten nje zënkë me fjalë midis tyre kur rezultati ishte 2-1 për Atleticon. Mediat kanë zbuluar fjalet që ata shkembyen me njeri-tjetrin.

Torres iu drejtua Cristiano: “Cka nuk po shkon me ty ?

Cristiano iu përgjigj: “Në shtëpi, budalla”

Pasi ndërhyri në mes tyre arbitri i ndeshjes, Torres u largua duke i thënë Cristianos: “Bir kurve”.